Analýza premium domény aquafarm.cz


Tato doména  aquafarm.cz nabízí nejen jedinečnou identitu pro váš projekt, ale také okamžitou asociaci s aquaponinií, aquafarmingem s chovem ryb nebo podobnou aktivitou.

Doména, se která lehce upoutá pozornost klientů prodávající produkry aquafarmy jako ryby, zeleninu a jiné produkty pěstované nebo chované "na vodě".

Obor aquafarmingu nabývá v posledních letech na popularitě. Doména může být domovem eshopu nebo prezentace aqua farmy nabízející prodej farmářských produktů.

Kvůli velké konkurenci má smysl koukat i na jiné cesty získání leadů a nových zákazníků z konrétních klíčových slov spojených s konkrétním produktem aqua farmingu.

Klíčový výraz "aqua farm", které podle Google hledá ve střední Evropě dlouhodobě až 1.000 potenciálních klientů měsíčně.

Firmy investují desetitisíce do placené reklamy u vyhledávačů ale ještě né do klíčového slova "aqua farm", s tím můžete prorazit.

Doména může být dobrou investicí např. pro vytvoření jednoduché prezentace na toto klíčové slovo, generující leady. S tím vám rádi pomůžeme.

I kdyby tato premium doména vygenerovala pouze sto potenciálních zájemců o služby aqua farmy měsíčně, je i tak návratnost okamžitá.


Blíže o premium doméně bodylanguage.cz:

  • Doména se skládá z 12 znaků
  • Doména bez číslic, bez pomlček
  • Klíčové slovo domény pro anglický a i univerzální jazyk
  • Klíčové slovo "aqua farm" vyjadřije přesně řeč těla v angličtině.
  • Odhadovaná hodnota domény .cz podle pc.domain: 1.062$
  • Výsledky vyhledávaného klíčového slova "aqua farm" na Google.com
Získejte doménu  aquafarm.cz a získejte nové návštěvníky vaší webové prezentace.