Analýza premium domény nacen.it


Tato doména nacen.it nabízí nejen jedinečnou identitu pro váš online projekt, ale také okamžitou asociaci s naceněním služeb, zboží nedo díla jako je stavba.

Doména, se kterou lehce upoutáte pozornost klietů, kteří chtějí znát cenu toho, co si pořizujíCena v dnešní době rozhoduje.

Doména nacen.it je lehce zapamatovatelná, a cílí přímo na potřebu klienta se službou nacenění zboží, služeb nebo díla i sektoru IT

Podle Google Ads hledá toto specifické klíčové "nacen" slovo měsíčně okolo 1000 potenciálních klientů z Česka a Slovenska a 100.000 potenciálních návštěvníků webu z celého světa.

Firmy investují desetitisíce do placené reklamy u vyhledávačů ale i do klíčového slova "nacen", kde za jeden klik jsou ochtotni zaplatit až1,17 EUR. Klíčové slovo "nacenit" nebylo ještě v Google ads použito.

Konkurence podle Google ads na placenou reklamu
na toto klíčové slovo "nacen" je velmi malá.

Doména může být dobrou investicí např. pro vytvoření jednoduché prezentace na toto klíčové slovo "nacen", generující leady. S tím vám rádi pomůžeme.

I kdyby tato premium doména nacen.it vygenerovala
pouze sto potenciálních zákazníků měsíčně, je i tak návratnost okamžitá.


Blíže o premium doméně  nacen.it:
  • Doména se skládá z 5 znaků
  • Doména bez číslic, bez pomlček
  • Klíčové slovo domény pro český jazyk, španělský
  • Klíčové slovo "naceň" nebo "nacen" nebo "nacenit" reprezentuje potenciální službu nacenění a oceňování zboží, služeb a díla, na základě kterého snadněji oslovíte klienta.
  • Odhadovaná hodnota domény podle pc.domains: 1.183$ 
  • Výsledky vyhledávaného klíčového slova "nacen" na Google.com
Získejte doménu nacen.it a získejte nové návštěvníky vaší webové prezentace.