Analýza premium domény rekonstrukcepudy.cz


Tato doména rekonstrukcepudy.cz nabízí nejen jedinečnou identitu pro váš projekt, ale také okamžitou asociaci s přestavbou půdních prostor na bydlení.

Doména, se kterou lehce upoutáte pozornost přesmým klíčovým slovem: "rekonstrukce půdy". 

V oboru stavebnictví a rekonstrukcí je velká konkurence placené reklamy, proto má smysl koukat i na jiné cesty získání leadů z konrétních klíčových slov spojených s konkrétním produktem právě jako je rekontrukce půdy, které podle Google hledá dlouhodobě až 1000 potenciálních klientů měsíčně.

Doména může být dobrou investicí např. pro vytvoření jednoduché prezentace na toto klíčové slovo, generující leady. S tím vám rádi pomůžeme.

Stavební firmy, které se zabývají rekonstrukcemi a přestavbami investují desetitisíce do placené reklamy u vyhledávačů a i do klíčového slova "rekonstrukce půdy", s cenou až 1.00 EUR za klik.

I kdyby tato premium doména vygenerovala pouze jedinou zakázku pro jedinou rekonstrukci půdy, je i tak návratnost okamžitá.

Doména rekonstrukcepudy.cz je lehce zapamatovatelná, a má velký potenciál pro firmy, které se zabývají přestavbou a rekonsttukcí půdních prostor na bydlení.


Blíže o premium doméně rekonstrukcepudy.cz:
  • Doména se skládá z 15 znaků
  • Doména bez číslic, bez pomlček
  • Klíčové slovo domény pro český jazyk
  • Klíčové slovo "rekonstrukce půdy" reprezentuje konrétní poptávku bních úravách půdních prostor, kterou si klient chce nechat od firmy.
  • Odhadovaná hodnota domény .cz podle pc.domain: 203$
  • Odhadovaná hodnota domény .online podle pc.domain: 325$
  • Výsledky vyhledávaného klíčového slova "rekonstrukce půdy" na Google.com
Získejte doménu rekonstrukcepudy.cz a získejte nové návštěvníky vaší webové prezentace.