Analýza premium domény skills.expert

Tato doména skills.expert nabízí nejen jedinečnou identitu pro váš online projekt, ale také okamžitou asociaci s expertními dovednostmi, případně se vzdělávací platformou nebo institucí. Doména, se kterou lehce upoutáte pozornost školitelů nebo školících firem a platforem. 

Doména skills.expert je lehce zapamatovatelná, a cílí přímo na potřebu klieta této služby.

V oboru poskytování online školení a firemních školení je velká konkurence placené reklamy, proto má smysl koukat i na jiné cesty získání leadů z konrétních klíčových slov spojených s konkrétním produktem právě jako jsou školení a konkrétní dovesnosti.

Doména může být dobrou investicí např. pro vytvoření jednoduché náborové prezentace na získání nových lektorů s patřičními dovednsstmi, generující leady. S tím vám rádi pomůžeme.

Tržiště školitelů a lektorů, které se zabývají poskytováním školení na míru investují desetitisíce do placené reklamy u vyhledávačů, aby získali nové letkory. I kdyby tato premium doména vygenerovala pouze jedinou zakázku carportu na míru, je i tak návratnost okamžitá.
Toto specifické klíčové slovo je podle Google ads dlouhodobě vyhledávané až 100.000 potenciálními klienty ze střední Evropy a celosvětově 1.000.000 potenciálních klientů nebo zaměstnanců.


Blíže o premium doméně skills.expert:
  • Doména se skládá z 6 znaků
  • Doména bez číslic, bez pomlček
  • Klíčové slovo domény pro anglický, univerzální název
  • Klíčové slovo "skills expert" reprezentuje přesně označení psí rasy Staffordkého bulteriíra.
  • Odhadovaná hodnota domény podle pc.domain: 5.601$
  • Výsledky vyhledávaného klíčového slova "skills expert" na Google.com
Získejte doménu skills.expert a získejte nové návštěvníky vaší webové prezentace.