Analýza premium domény accomodation.cz

Tato doména accomodation.cz nabízí nejen jedinečnou identitu pro váš online projekt, ale také okamžitou asociaci s cestovním ruchem. Doména, se kterou lehce upoutáte pozornost cestovní a ubytovací komunity.

Doména accomodation.cz je lehce zapamatovatelná. Velice často se stává, že se uživatel "překlepne". V tomto případě vynechá z gramaticky sprívného slova "accommodation" jedno písmeno "m".

Doména může být dobrou investicí např. pro vytvoření jednoduché redirecting na získání nových zákazníků ubytovacích služeb, generující leady. S tím vám rádi pomůžeme.

Ubytovací a bookingové platformy, které se zabývají poskytováním ubytování v Česku, investují desetitisíce do placené reklamy u vyhledávačů, aby získali nové klienty

Toto specifické klíčové slovo je podle Google ads dlouhodobě vyhledávané celosvětově až 10.000 potenciálních klientů v Česku, Polsku a Slovensku.

Firmy jsou ochotni na Google Ads platit na klíčové slovo "accomodation" až 1.36 EUR za klik, aby získali nového návštěvníka svých stránek.

I kdyby tato premium doména accomodation.cz vygenerovala pouze desetinu nových návštěvníků vaší webové prezentace, je i tak návratnost okamžitá.


Blíže o premium doméně accomodation.cz:

  • Doména se skládá pouze ze 12 znaků
  • Doména bez číslic, bez pomlček, s chybou (chybí jedno m)
  • Klíčové slovo domény pro anglický jazyk
  • Klíčové slovo "accomodation" se nejvíce vztahuje k zemím, kde se mluví anglicky jako USA Velká Británie, Kanada nebo Austrálie.
  • První registrace domény:  
  • Odhadovaná hodnota domény podle pc.domain: 4 310,00 $
  • Výsledky vyhledávaného klíčového slova "accomodation" na Google.com
Získejte doménu accomodation.cz a získejte nové návštěvníky vaší webové prezentace.